23 oktober 2014

FÖRLAG Dotter till Warner / Chappell Music Scandinavia

Johanna Jansson, mer känd under artistnamnet Dotter, har tecknat ett exklusivt förlagsavtal med Warner/Chappell Music Scandinavia.

Just nu är Dotter, som är 27 år och kommer från Arvika, är just nu aktuell med debutsingeln My Flower [Warner Music).

– Jag är så tacksam och glad för hur Warner/Chappell har tagit emot mig, de har från början visat stort intresse och kärlek för mig som låtskrivare och artist, säger Johanna Jansson. Det är just den positiva magkänslan jag känner, som när jag signade med Warner/Chappell, som också har lett mig ända hit. Nu hoppas och tror jag att vi kan förverkliga ännu fler drömmar tillsammans.

Johanna har ända sedan hon var liten producerat och skrivit musik. Med Dotters indieinspirerande sound och jordnära texter vill hon skildra djupet i Värmlands skogar med klanger hämtade från 60-talet.

I november släpps Dotters första EP, med fyra spår skrivna tillsammans med producenten Dino Medanhodzic.

– Jag känner en otrolig glädje och stolthet över att få jobba med en så lysande stjärna som Johanna, kommenterar Minna Fagerstedt, A&R på Warner/Chappell.

– Jag ser fram emot att få vara med på den här resan och hjälpa Johanna ut i världen!

Claes Olson