2 oktober 2014

4 SNABBA Anna Moore / Moore To Be

Just nu händer det flera saker på samma gång hos Anna Moore på Moore To Be. I veckan har bolaget bland annat flyttat till nya lokaler, lagt upp en ny hemsida och lanserat en helt ny podcast. Anna Moore berättar.

Det verkar verkligen röra på sig runt Moore To Be. Börja med att berätta om de nya lokalerna!

– Ja, just nu händer det mycket här. Efter två fina år på Sofiagatan 5 flyttar vi till ny adress och från och med 1 oktober kommer vi att sitta tillsammans med andra företagare i ett kulturhus från 1700-talet på Bondegatan 30.  Lokalen passar Moore To Bes verksamhet helt perfekt och eftersom mina nära samarbetspartners Karin Östgren på Mylevel och Tove Blum på Sagalin Agency (tidigare praktikant på Moore To Be) också sitter på Bondegatan 30, så det blev ett naturligt val att flytta hit.

Tidigare i år valde Moore To Be att lägga om verksamheten lite. Hur har det gått?

– Vid årsskiftet gjorde jag ett strategiskt val och valde att fokusera på kärnverksamheten med coachning, medieträning, föreläsningar och PR-strategier. Det har varit en omställning att inte jobba så mycket aktivt promotion som jag gjort de senaste tjugo åren. Det har för mig krävts mod att våga tacka nej till en del PR-projekt för att istället kunna arbeta mer aktivt med det som jag brinner mest för, nämligen artistcoachning och att bygga personliga varumärken.

– Den här veckan lanserar vi en ny podcast som jag gör ihop med artistcoachen Sofia Lilja, som kanske mest känd från TV4:s Idol.

Berätta!                                                    

– Podcasten heter Artistcoacherna och handlar om artistskap, musikbranschen och vad som krävs för att lyckas – vad som nu menas med att lyckas? Vi kände att det var dags att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter som vi genom åren samlat på oss under våra möten med etablerade såväl som oetablerade artister. Vi vill inspirera och förstås ge råd och tips till alla talanger som är beredda att ta sina första kliv mot framgång.

– Det här är ett spännande samarbete då vi båda jobbar med artister, fast från olika infallsvinklar. Jag med min PR-bakgrund hjälper artister att nå fram genom mediebruset och hantera det. Sofia Lilja coachar artister i allt från röst- och scennärvaro till den mentala biten som krävs för att inta en scen.

– Lyssna gärna på podden på Itunes eller följ Artistcoacherna på Facebook! (se länkar nedan / reds.anm)

I dagarna så släppte ni även din nya hemsida…

– Ja, jag ville ha den mer modern och användarvänlig samt läsbar även i mobilen, så jag tog hjälp av Lars Rovaldr, designer på R.ED, som lyckades kommunicera Moore To Bes förändring och inriktning på ett tydligt och enkelt sätt.

Claes Olson

Bilden: Artistcoacherna Anna Moore och Sofia Lilja. Foto: Lasse Lychnell

Länkar:

Moore To Be: www.mooretobe.com

Artistcoacherna / iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/1.-valkomna-till-artistcoacherna/id922610225?i=319337278&mt=2

Artistcoacherna / Facebook https://www.facebook.com/artistcoacherna

R.ED: www.r-ed.se