16 september 2014

FÖRLAG Sony/ATV kontrakterar Aron Ekberg/AronChupa

Sony/ATV Music Publishing Scandfinavia har i dagarna ingått ett exklusivt förlagsavtal med den listtoppande artisten och låtskrivaren Aron Ekberg, mer känd som AronChupa.

Aron Ekberg skördar just nu stora framgångar med sin låt I’m An Albatraoz som ligger i topp på Svenska singellistan för andra veckan i rad och den klättrar även snabbt uppåt i grannländerna. Internationell release av singeln inklusive USA och Storbritannien är redan bekräftad och kommer att rulla igång under hösten.

Ekberg är även inblandad i Albatraoz, som nyligen blev tilldelade dubbel platina för sin hit Albatraoz. Aron befinner sig för närvarande i San Fransisco där han spelar in video till I’m An Albatraoz.

– Det är anmärkningsvärt att en debutant får ett sånt här genomslag så fort. Det känns väldigt kul att få jobba med Aron med alla de projekt han är inblandad i. Det ska bli oerhört kul att vara med på resan och hjälpa till att lyfta det här ytterligare, säger Christoffer Lindh A&R på Sony/ATV Music Publishing.

Lars Nylin