16 september 2014

FÖRLAG 3 presenterar artister

I dag måndag lanserar 3 en serie reklamfilmer med artister som Zara Larsson (bilden), Linda Pira, Albin och Urban Cone. Zara Larssons låt Rooftop får världspremiär i 3:s första film.

Filmerna är en följd av 3:s samarbete med musikstreamingtjänsten Deezer, som MI berättat om tidigare. Under kampanjen kommer 3 erbjuda unika spellistor från de nämnda artisterna. Reklamfilmerna kommer att gå digitalt, i sociala medier och i tv-kanaler.

− Musik har alltid varit en del av 3:s DNA. Vi gör detta för att ytterligare befästa vår position inom musik och att börja höstens kampanj med Zara Larsson känns roligt. Det är en perfekt matchning med vårt varumärke eftersom hon är ung, hungrig och väldigt begåvad, säger Gina Azaric marknadschef på 3, i ett pressmeddelande.

Fotnot: Rooftop (Ten/Universal)(Mack/Rickard Göransson/Mathieu Jomphe/Nick Ruth) Publishing Company TEN/adm Kobalt/MXM (adm Kobalt) (ASCAP)/Hochelag Musique/Prescription Songs (ASCAP)/RipRuth Publishing/Prescription Songs (ASCAP).

Lars Nylin