2 september 2014

ARTIST Platina för Thomas Stenström

Thomas Stenström följde upp sitt framträdande på Rockbjörnen med en premiär i karriären. Han fick ta emot Platinacertifikat för singeln Slå mig hårt i ansiktet i sällskap av representanter för såväl sitt skivbolag (Roxy Recordings) som förlag (Scandinavian Songs).
Slå mig hårt i ansiktet har sen den släpptes i maj vuxit till att bli en av sommarens största låtar och har redan hunnit streamats över sju miljoner gånger. Den ökar fortfarande på radio och ligger just nu som nummer fem på såväl radiolistan som digilistan. Slå mig hårt i ansiktet är första singel från albumet Fulkultur, som släpptes i förra veckan.
Lars Nylin

På bilden, övre raden från vänster: Johanna Randolph, projektledare, Roxy Recordings. Fredrik Andersson, manager, Pace Management. Leif Käck, ägare och A&R, Roxy Recordings. Mårten Aglander, VD, Roxy Recordings. Thomas Stenström. Jennifer Dillane, projektledare, Roxy Recordings. Nedre raden från vänster: Mia Börjesson, produktionsansvarig, Roxy Recordings. David Larsson, låtskrivare. Dan Karlström, Pitch & Smith Agency. Peo Nylén, Scandinavian Songs.