6 augusti 2014

POLAR MUSIC TALKS Musikbranschens tankesmedja

Precis som förra året föregås utdelningen av Polar Music Prize – årets pristagare är Chuck Berry och Peter Sellars – med en dag av tankesmedjan Polar Music Talks. Platsen den 25 augusti är även i år biografen Rigoletto på Kungsgatan i Stockholm. 

Arrangörerna beskriver samtalen som ”verbala jam sessions” där föredrag blandas med trendspotting och paneldebatter. Allt under ledning av ordföranden i Polar Music Prize-kommitén, SKAP:s Alfons Karabuda.

Några medverkande:  Efva Attling, Hyper Island, Patrick Woodroffe, Martin Ingvar, Nigel Osborne, Lina Thomsgård, Billy Altman, Niclas Kjellström-Matseke, Fanny Hamlin, Wilhelm Carlsson, Chiara Bombieri-Morales, Pär Johansson, Ametist Azordegan, Claes Olson, Sten Nordin, Monica Ekmark, Sven Ahlbäck, Nisha Besara, Jonas Norberg, Åsa Nilsonne och Mats Jankell.

För underhållningen mellan samtalen står FAYE och Sixten and the Cupcakes respektive poeten Niklas Mesaros.Talks pågår mellan 09.00 och 16.00.

Anmälan: talks@polarmusicprize.org.

Lars Nylin