1 augusti 2014

SVERIGETOPPLISTAN v 31 Sommartoppar för Ed Sheeran och Lilly Wood

Trots sommarstabila listor i övrigt kan Sverigetopplistan presentera nya ettor på singel och albumlistorna. Ed Sheeran toppar albumförsäljningen, Lilly Wood & The Prick låtditon. Det betyder dubbla ettor för Warner Music.

Engelsmannen Ed Sheerans X (Atlantic/Warner Music) petar ner sommarveckornas dominant Lasse Stefanz, som nu finns på andra plats. För den franska folkduon Lilly Wood & The Prick innebär det ännu en etta för den låt – ursprungligen släppt år 2010 – som den tyske electroproducenten Robin Schultz radikalt mixat om.

Även DVD-listan har en ny etta, Gyllene Tider med Dags att tänka på konserten (Elevator Entertainment), och även där är Warner Music distrtibutör.

Lars Nylin

http://www.sverigetopplistan.se/