31 juli 2014

ORGANISATION Stim svarar på kritik

Stim har under året fått kritik från enskilda medlemmar och även Facebookgruppen Musikupproret – kritik om bl a ersättningssystem och transperens. Nu svarar Stim och bjuder även in till ett möte.

Det möte som Stim kallar Öppet dialogmöte hålls 10 september och kommer utöver kritiken även att innebära information om Stims nya internationella samarbeten, mötet är öppet för alla medlemmar och anslutna. Från Stim kommer bland andra nye vd:n Karsten Dyhrberg Nielsen, styrelseordförande
Kjell-Åke Hamrén, chefsjurist Helena Woodcock, kommunikationschef Karin Jihde, FST:s styrelseordförande Martin Q Larsson, Musikförläggarnas ordförande Monica Ekmark samt SKAP:s ordförande Alfons Karabuda (även tf VD för Stim). Senaste OSA-dag är 25 augusti och ska anmälan ska gå till till simon.olsson@stim.se, inklusive namn och telefonnummer.

Länk till svar från Kjell-Åke Hamrén och Alfons Karabuda:

http://www.stim.se/sv/PRESS/Nyheter/Oppet-brev-fran-tf-VD-och-styrelseordforande/

Lars Nylin