24 juli 2014

SVERIGETOPPLISTAN v 30 Albin Johnsén och Lasse Stefanz kvar i topp

Lasse Stefanz Honky Tonk Rebels [Mariann / Warner Music] behåller den toppplats bandet återövrade förra veckan. Albin feat. Kristin Amparo Din soldat [Universal Music] är etta på singellistan för tredje veckan i rad.

På en Sverigetopplista som är synbart påverkad av sommarstiltje finns det ändå några intressanta undantag. På albumlistan får Sam Smith in som ny nummer 11 med In The Lonely House [Capitol/Universal]. Den andra markanta klättringen gör Laleh, som efter att ha agerat årets bonusartist vid Allsång på Skansen ser Colors [Metronome/Warner Music] stiga från 31 till plats sex.

På singellistan är klättraren för ögonblicket David Guetta. Housekungens nya Lovers On The Sun – featuring Sam Martin – gjorde entre som nummer 51, gick till 24 och är nu nummer 12.

Samlingslistans etta är för femte veckan i rad Absolute Summer Hits 2014 [EVA / Universal Music].

Lars Nylin

http://www.sverigetopplistan.se/