2 juli 2014

GULD & PLATINA Raubtier

Under sin spelning på Bråvallafestivalen i helgen fick medlemmarna i det norrländska bandet Raubtier ta emot guldskivor för singeln Låt napalmen regna [Despotz Records] som släpptes i januari 2012.

– Vi på Despotz är otroligt stolta över att ha nått guldstatus i Sverige med Raubtiers singel Låt napalmen regna, säger Carl-Marcus Gidlöf från Despotz Records. Just den singeln är det första släppet vi arbetade tillsammans och vi ser denna utmärkelse som ett bevis på att vårt hårda arbete för att sprida denna bepansrade musik uppskattas.

– Det här är enbart början, ett delmål, och absolut inte sista utmärkelsen vi levererar tillsammans med ett av Sveriges största rockband!

– Jag är hedrad, tacksam och vansinnigt stolt, kommenterar bandets sångare Hulkoff. Denna guldskiva är vår kvittens, på att allt blod, all svett och alla kval inte varit förgäves. Jag tackar alla er, som står på vår sida, från botten av mitt hjärta!

Claes Olson

Bilden: Raubtier belönas med guld på Bråvallas scen. I mitten Carl-Marcus Gidlöf och Ömer Akay från Despotz Records. Foto: Shora Ahmadi

Raubtier / sommar 2014

27/6 Norrköping Bråvallafestivalen
3/7 Karlstad Putte i Parken
25/7 Landskrona Landskronafesten New Date
26/7 Falkenberg Rockfesten
7/8 Borgholm Borgholms slottsruin w/ Sabaton & DAD
8/8 Ronneby Brunnsparken w/ Sabaton & DAD
9/8 Trelleborg Östervångsstadion w/ Sabaton & DAD