1 juli 2014

GULD & PLATINA Lana Del Ray

Under Bråvallafestivalen i Norrköping i helgen hade Universal Music det stora nöjet att överlämna såväl guld- som platinaskivor till några av sina framgångsrika internationella artister.

Den för sin Bråvallakonsert hyllade Lana Del Rey ta emot dubbel platina för sitt album Born To Die [Interscope /Universal Music] som inledde sin klättring på SverigeTopplistan redan för snart två och ett halvt år sedan.

Claes Olson

Bilden, översta raden fr.v: Charlie Lindahl (Jr Radio Promotion Manager) Emily Enegren (Head Of Radio) Anders Lindberg (Head of International) Martin Glemme (Product Manager) Per Sundin(vd, Universal Music) och Live McKay (Head Of Digital).

Nedre raden, fr.v: Niklas Torsell (Promotion Manager) Lana Del Rey Karin Gunnarsson (Product Manager) Josefin Bergqvist (Promotion Manager) Anna Wester (Digital Sales) och Anna Larsson (Promotion Assistant).