1 juli 2014

GULD & PLATINA Imagine Dragons

Imagine Dragons var ett av de stora internationella banden som gästade Bråvallafestivalen i Norrköping i helgen. Universal Music passade på att belöna bandet med platina.

Imagine Dragons fick ta emot en dubbel platinaskiva för sitt debutalbum Night Visions [Interscope / Universal Music], som i början av året klättrade till sjunde plats på den svenska albumlistan efter det att bandets stora hitsinge Radioactive tidigare toppat SverigeTopplistan.

Claes Olson

Bilden, stående fr.v: Niklas Torsell (Promotion Manager) Dan Platzman (Imagine Dragons) Dan Reynolds (Imagine Dragons)Karin Gunnarsson (Product Manager) Martin Glemme (Product Manager) och Wayne Sermon (Imagine Dragons). Sittande fr.v: Anders Lindberg(Head of International) Ben McKee (Imagine Dragons) Josefin Bergqvist (Promotion Manager) och Anna Larsson (Promotion Assistant)