1 juli 2014

FÖRLAG Sound Pollution Songs i avtal med Mäbe och Tyranex

Sound Pollution Songs har ingått förlagsavtal med de i höst albumaktuella svenska banden Mäbe och Tyranex (bilden). 

Mäbe släpper i höst sitt tredje album Mot Ingenstans och Överallt [Twofaced Productions / Sound Pollution]. Planerat utgivningsdatum är 3 oktober. Upphovsmännen för Mäbe har sedan tidigare ett förlagssamarbete för samtliga originalverk utgivna av bandet.

Tyranex släpper i höst sitt. Sound Pollution Songs och upphovsmännen för Tyranex har ingått samarbete för de verk som ingår på kommande, andra album Unable To Tame [Silverburst Moon / Sound Pollution] som i höst släpps globalt. Parallellt med detta har Tyranex skrivit på för Sound Pollutions etikett Black Lodge. – Vi gillar verkligen bandet som kör old school thrash av den europeiska varianten, lite tidiga Destruction och kanske lite första Slayer, kommenterar Johan Hargeby på Sound Pollution.

– Vi har sålt bra av bandets första alster Extermination Has Begun, som bandet gjort helt själva, och det var så vi lärde känna bandet. Förutom att de är väldigt bra så har de drivkraften och den rätta viljan i stentuffa sångerskan och gitarristen Linnea Landstedt.

Claes Olson

Bilden: Tyranex med sångerskan och gitarristen Linnea Landstedt i mitten