15 maj 2014

GULD & PLATINA Justin Timberlake

I samband med Justin Timberlakes utsålda konsert på Tele 2 Arena i Stockholm nyligen så passade Sony Music på att dela ut på guld- och platinaskivor till den amerikanska artisten, som just nu befinner sig i Europa på sin The 20/20 Experience World Tour.

Representanterna för Sony Music hade det stora nöjet att få dela ut såväl flera guldskivor som en platinaskiv. För sitt senaste album The 20/20 Experience fick Justin Timberlake ta emot en guldskiva. Även singlarna Take Back The Night och TKO belönades med guld, men singeln Mirrors har sålt dubbel platina i Sverige.

Just nu är Justin Timberlake aktuell med singeln Not A Bad Thing som ligger trea på Topp 40 radio samtidigt som den ligger femma på Hot 100 i USA.

Claes Olson

Bilden, fr.v: Jael Steinberg (Sony Music), Mia Annell (Sony Music), Justin Timberlake, Janina Sibbel-Becker (Sony Music) och  Nina Thorsell (Sony Music). Foto: Kristoffer Karlsson