28 april 2014

FESTIVAL Live At Heart 2014 tar skepnad

Nu har bokningen öppnat för Live at Heart i Örebro 3 – 6 September. Det är som vanligt ett par hundra artister som kommer bli utvalda att spela under festivaldagarna. Även i år kommer även band från andra länder att delta. I år kommer även festivalen upplåta scener till olika samarbetspartners för att få ett bredare urval. Årets festival kommer även att presentera en filmdito.

– Vi vill gärna också ha förslag på artister branschen vill se, säger Peter Åstedt från Live At Heart.

Samtidigt som bokningen öppnar håller seminarieprogrammet att utformas. Det blir som vanligt seminarier och möten där entreprenörer, beslutsfattare, musikbransch och artister träffas och diskuterar olika frågeställningar.

– Några punkter är redan klara som föreläsningar om marknadsföring i socialmedia. Musik i tv, film och reklamfilm blir naturligt i år då Live at Heart även kommer ha en filmfestival. Även öppna mötesrum där olika branscher kan mötas som film och musikbranschen. Givetvis vill vi också ha branschens åsikter. Vilka frågeställningar skulle vara intressanta att ta upp? Vilka föreläsare skulle vara intressanta att se?, fortsätter Åstedt.

Lars Nylin