10 april 2014

SKIVBOLAG Darin till Warner Music

Darin har tecknat ett exklusivt avtal med Warner Music Sweden för Norden samt GAS -territorierna. Måndag 14 april släpps nya singeln Mamma Mia, som liksom videon är inspelad i Los Angeles där Darin har tillbringat senaste månaderna.

– Vi är väldigt glada över att en av Sveriges största popartister valde att komma till oss på Warner och ser fram emot ett långt samarbete, säger Jonas Siljemark, vd Warner Music Sweden. Vi har fått en väldigt bra respons från våra utländska kontor för nya singeln och det här blir en stor prioritet för oss.

Darin kommer utöver lanseringen av nya singeln att i sommar pendla mellan Sverige, Berlin och Los Angeles och för att att ta fram nytt material till kommande albumet.

– Det känns kul att ha hittat ett nytt hem i Warner och jag ser fram emot att jobba med mitt nya team, hälsar han.

Claes Olson

På bilden fr vänster: Emil Wiklund (Strömberg & Partners), Johan Söderholm (Sqream Management), Darin Zanyar, Jonas Siljemark (VD Warner Music), Emma Finnkvist (Product Manager Domestic), Tomas Jernberg (International Exploitation), Emma Svensson (Digital Promotion), Birgitta Bokström (Legal Business Affairs), Robert Skowronski (A&R), Frida Skogh (OABBA PR) och Magnus Ribbeklint (Marketing Director).