7 april 2014

FÖRLAG Sony/ATV kontrakterar Up To No Good

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har i dagarna tecknat ett exklusivt förlagsavtal med producent- och artistduon Up To No Good som består av Jesper Ljunggren och Alex Peristeris. Up To No Good har tidigare jobbat med artister som NewKid, Lorentz & Sakarias och nu senast med Lilla Namo som just nu är aktuell med nya singeln Ny Bil, co-skriven och producerad av Up To No Good.

– Det känns fantastiskt kul att välkomna Up To No Good till Sony/ATV. Dom står för något eget, gör fantastisk musik, har sjukt bra koll och är en del av den nya tidens låtskrivare/producenter som rör sig fritt mellan att arrangera klubbar, vara artister själva, spela live samt skriva och producera grym musik för grymma artister. Musikaliskt passar de också väldigt bra in i vår roster, säger Christoffer Lindh, A&R på Sony/ATV.

Up To No Good är för närvarande i studion med bl a Lilla Namo, Ison & Fille, Henock Achido och JaQe.

Lars Nylin

På bilden från vänster: Lasse Ewald (Sony/ATV), Johnny Tennander (Sony/ATV), Jesper Ljunggren, Alex Peristeris, Christoffer Lindh (Sony/ATV)