14 mars 2014

PROMOTION Frida & Anna Skogh startar OABBA PR & Kommunikation

Frida Skogh har lämnat Warner Music och tillsammans med sin syster Anna Skogh startat det nya bolaget OABBA PR & Kommunikation. Namnet OABBA är nordsamiska och betyder ”syster”.

Frida Skogh har arbetat i musikbranschen sedan 2008. På EMI / Parlophone och Warner Music har hon varit promotionansvarig för bl.a The Soundtrack Of Our Lives, Gyllene Tider, Marie Fredriksson och Laleh. Hon har även vart delaktig i lanseringar av bl.a Swedish House Mafia, NONONO och Erik Hassle.

Den sista februari lämnade Frida Skogh Warner Music och den här veckan drog hon tillsammans med systern Anna Skogh, som även hon har ett förflutet inom musik- och filmindustrin, igång OABBA PR & Kommunikation.

– Vi har en nära relation och har länge pratat om att vi borde arbeta ihop då vi kompletterar varandra så bra. Nu håller vi på att förverkliga denna dröm.

OABBA erbjuder varumärkesbyggande kommunikation främst inom musik, film, kultur, nöje och livsstil. Under våren kommer man bl.a att arbeta med Timbuktu, NONONO, Kleerup, Titiyo, Edda Magnason, Alina Devecerski samt Mauro Scocco och Plura Jonsson.

Claes Olson

Bilden: Frida Skogh

Länk:

www.oabba.se