4 mars 2014

MELODIFESTIVALEN Ace Wilder etta på Spotify

På lördag är det final i Melodifestivalen 2014. Utgår man från lyssnandet på Spotify blir det ett stjärnskott som vinner. Alice ”Ace Wilder” Gernandt är den streamats mest på musiktjänsten av finalbidragen.

– Jag fattar ingenting. Jag är så glad. I och med att jag inte förväntade mig det här så kom det som en chock och därmed har jag svårt att ta in det. Det hade varit jätteroligt om det hade någon betydelse. Men jag tror att det spelar stor roll när man ser artisterna uppträda, säger Alice Gernandt till Expressen.

I fjol toppade Anton Ewald motsvarande lista, vilket visar att det trots allt är en bra bit kvar för Ace Wilder.
Spotifys lista:

1. Ace Wilder – Busy doin nothin

2. Linus Svenning – Bröder

3. Sanna Nielsen – Undo

4. Panetoz – Efter solsken

5. Alcazar – Blame it on the disco

6. Oscar Zia – Yes we can

7. Helena Paparizou – Survivor

8. Anton Ewald – Natural

9. Yohio – To the end

10. Ellen Benediktsson – Songbird

Lars Nylin