29 januari 2014

GULD & PLATINA Baseline Sthlm firade guld och platina

I veckan ordnade Baseline Sthlm en guld- och platinafest för att fira de senaste årens framgångar med totalt är det 10 guld- och platinacertifieringar för över 200 000 sålda album och singlar. På festen delades både guld och platina ut till de inblandade producenterna, kreatörerna och artisterna Lorentz & Sakarias, Dante och Newkid. 

Det oberoende skivbolaget, musikförlaget och konstnärsrörelsen Baseline Sthlm grundades 2005 av Martin Sakarias.

– Vi har hela tiden blickat framåt och därför kändes det extra bra att börja det nya året med att stanna upp och se vad vi faktiskt har åstadkommit, berättar Baseline Sthlms label manager Jenny Maria Palmquist.

– Vi är ett okonventionellt, oberoende bolag så att vi sålt så pass mycket album och singlar känns som en stor bedrift, värd att fira ordentligt!

Claes Olson

Bilden, fr.v. (översta raden): Martin Sakarias (artist, producent och grundare) Oskar Lowitz (producent) Vittorio Grasso (producent, kompositör) Ric Rose (producent) Lorentz (artist, producent) Dante Kinnunen, (artist, producent). Fr.v. nedre raden: Jenny Palmquist (label manager) och Newkid (artist, producent).

Länk:

http://baselinesthlm.com