29 januari 2014

BOKNING Cajsa Siik bokas av SeaWiik Music

I samband med sitt kommande andra album genomför Cajsa Siik i vår en Sverigeturné. Turnén bokas av hennes nya bokningsbolag som är indieagenturen SeaWiik Music.

I tisdags medverkade Cajsa Siik på showcasegalan 100 Live på Etablissemanget i Stockholm. Arrangerande 100songs släppte i höstas singeln The Fix från sångerskans andra album som släpps i vår.

Cajsa Siik, som sedan starten har haft ett managementavtal med Birds Will Sing For You, fick ett första genombrott 2012 med singeln Was I Supposed To, som fick rotation i P3 och uppmärksammades i ett antal bloggar. Singeln följdes samma år upp med debutalbumet Plastic House som spelades in tillsammans med Henrik Åström och Anderas Dahlbäck (Anna Ternheim, Tomas Andersson Wij m.m). Cajsa har (Kristian Anttila, Ms Henrik).

Indieagenturen SeaWiik Music bokar inom Skandinavien och företräder även Fou De Toi, Crying Day Care Choir och Mountain Bird, som nyligen kontrakterats av Universal Music. I samarbete med musikwidgeten Whaam arrangerar SeaWiik 5 mars ett showcase på Obaren i Stockholm, där Cajsa Siik uppträder tillsammans med Mountain Bird och Fou De Toi.

Claes Olson

Länkar:

SeaWiik Music www.seawiik.com

Birds Will Sing For You www.birdswillsingforyou.com