21 januari 2014

LIVE Medina och DJ Black Moose bokas av Joia Agency

JoiaAgency och Rex Music inleder samarbete. Det innebär att gruppen Medina och DJ Black Moose hamnar under JoiaAgency och Rex Musics vingar för bokningar.

Medina som tillhör en av 2013 års mest bokade artister har flera samarbeten på gång och en ny singel är på väg ut inom kort.

– För oss på Rex Music innebär det här en stor fördel i understödsarbetet för våra bokningar. Vi får tillgång till JoiaAgencys backoffice och samtidigt möjlighet att komma deras artister närmare och dessutom nyttja deras utmärkta marknadsföringskanaler, säger Shivan Gasor, VD på Rex Music.

För JoiaAgency innebär det här ett första steg för att bredda agenturens utbud. Det tidigare hundraprocentiga fokuset på DJ:s flyttas nu sakta men säkert mot ett bredare utbud av artister.

– Samarbetet med Rex Music och deras artister öppnar helt nya dörrar för agenturens verksamhet. Vi är mycket glada för det här samarbetet och tror att vi som agentur är mogna för att ta det här steget, säger Jonas Sellberg, VD på JoiaAgency.

DJ Black Moose som turnerat med bl a Lazee, Näääk & Nimo, Abidaz och Kartellen blev 2013 vald till Sveriges bästa Hiphop-DJ av tidningen Kingsize Magazine.
– Moose har den rätta attityden för att hålla sig på topp många många år framöver. Den svenska hiphopscenen har nog aldrig varit större och här kommer JoiaAgency bli en spelare att räkna med på bokningssidan framöver, säger Thomas Svanström på JoiaAgency.

– Att komma till JoiaAgency betyder mycket för mig. Att få arbeta med en seriös agentur som tar min karriär på allvar stärker mitt självförtroende och mina ambitioner att ta mig till nästa nivå, säger Black Moose.

Lars Nylin