9 januari 2014

ARTIST Hep Stars fyller 50

2014 innebär 50-årsjubileum för landets första popstjärnor, Hep Stars. Firandet inleds med radiosingeln I Wanna Be With You, skriven av Per Gessle.

På singeln  finns också Benny Anderssons låt med den passande titeln It´s Nice To Be Back, Andersson var en av de ursprungliga medlemmarna i gruppen som dominerade svenska hitlistor under slutet av 1960-talet.

Den 22/1 släpps nya albumet 50th Anniversary med gamla och nya låtar av bandet, producerat av Gyllene Tiders Mats MP Persson i dennes studio i Halmstad.  Den 16/2 inleds sedan Hep Stars jubileumsturné från Kiruna i norr till Ystad i söder igång. Sångaren Svenne Hedlund medverkar i SVT:s Go kväll tisdag den 21/1 och pratar gamla och nya minnen. Dagen efter, 22/1, gästar han P4 Extra och Lotta Bromé.

Lars Nylin