19 december 2013

MANAGEMENT Vapenbröder hos Fantabolous

Fantabolous har ingått management avtal med popbandet Vapenbröder från Karlskrona , som just nu är aktuella med låten Nej Tack – som är en känga till Sverigedemokraterna och Jimmy Åkesson. I måndags höll bandet en presskonferens för TV4, SVT, SR, Blekinge läns Tidning och Sydöstran m.fl.

– Fantabolous Music är väldigt glada över det inledda samarbetet med bandet Vapenbröder, kommenterar Andreas Grahn, marknadschef på Fantabolous Music. Vi ser fram emot att jobba management med killarna och vi sitter just nu i planering inför 2014. De första inledande vi gör tillsammans är släppet av låten Nej Tack som är en direkt riktad känga till SD och Jimmy Åkesson. Ämnet i låten är något som även står oss i Fantabolous varmt om hjärtat!

”Nej tack” är en självklarhet för rasismen måste bort”, kommenterar Vapenbröder själva sitt musikaliska debattinlägg. Sverigedemokraterna och deras hat växer mer för varje dag och vi är uppriktigt rädda för vad som kan hända om fler dras med i deras hat. Alla människor är lika värda, det är inte svårare än så. Vi gör det här för att bidra i kampen mot rasism & hoppas på att fler hakar på tåget. Låt inte hatet vinna, räck rätt finger åt rasismen.”

2012 fick Vapenbröder Karlskronas kommuns Kulturpris med motiveringen: ”För att med smittande ärlig pop gjort Karlskronas musikscen starkare och mer färgsprakande. För att ni fortsatt ska stå upp för att sprida spelglädje, värme och entusiasm till alla som får nöjet att ta del av ert alldeles egna sound nu och i framtiden”.

Claes Olson

Länk:

http://www.youtube.com/watch?v=83znJTgzsOI