16 december 2013

ARTIST Kevin Walker till United Stage och Irland

I lördags avgjordes Idol 2013. 1 635 000 TV-tittare följde finalen där Kevin Walker stod som segrare. Nu är det klart att Kevin för turnébokning representeras av United Stage Artist

Vinnaren i Idol 2013 blev Kevin Walker, GIF Sundsvalls-spelaren som under hösten charmat till sig en stor fanbas. I dagarna släpps hans debutalbum Belong [Universal Music] som bland annat innehåller singeln med samma namn som gick direkt in som etta på  iTunes. I samband med detta ger han sig ut på en omfattande signeringsturné.

På livesidan blir det United Stage Artist som representerar Kevin Walker.

Nu har även hans andra ”hemland” Irland upptäckt Kevin. På lördag medverkar Kevin Walker i den irländska TV-kanalen RTÈ:s program Late Late Show. Programmet startade 1962 och är en av världens äldsta talk-shows och en av Irlands populäraste och prestigefulla TV-shower.

– Jag känner mig oerhört glad och smickrad som blev tillfrågad, säger Kevin Walker. Den här showen har min pappa alltid tittat på och just därför känns det extra kul!

Bland de artister som har gästat showen genom åren återfinns bl.a  Elton John, U2, Colin Farrell,  Bob Geldof, Cliff Richard  och Rod Stewart.

Lars Nylin