12 december 2013

BOKNING Sweedm Live 2014

I januari i år arrangerade DJ-agentur JoiaAgency för första gången showcaset SWEEDM Live. Närmare 2400 personer besökte eventet på Ambassadeur i Stockholm och fick under kvällen ta del av närmare 20 akter på tre scener.

21 januari nästa år arrangerar JoiaAgency den andra upplagan av SWEEDM Live på Jaguar Nattklubb i Karlstad. Under kvällen kommer åtta akter att stå på scenen.

– Vi har valt att inte visa upp hela vår roster denna gång utan några av de som vi tycker är de mest intressanta namnen i agenturen 2014, förklarar Thomas Svanström på JoiaAgency.

Artisterna som kommer till Jaguar är bland andra Lunde Bros, Filip Jenven, PANG!, Rasmus Faber, Female DJ Revolution, Daladubz och Mike Perry. Fler kommer att tillkomma.

– JoiaAgency arrangerar SWEEDM Live för andra året och att vi väljer att göra det i Karlstad under en pågående branschsamling är ju bara en bonus, förtydligar Jonas Sellberg på JoiaAgency. Dels når vi ut till alla partysugna i Karlstad, men även de som är nyfikna på vad vi har att presentera.

– JoiaAgency har ju nyligen inlett ett samarbete med United Stage, men vi vill påpeka att JoiaAgency är ensam arrangör av SWEEDM LIVE, avslutar Thomas Svanström. Det här är ett arrangemang som vi bokat in och planerat att genomföra långt innan samarbetet kom på tal.

– Det här kommer inte bara bli en kväll som branschanknutna är välkomna, utan Jaguar är öppet för alla den här kvällen, berättar Samin Adjoudani, vd Jaguar Nattklubb.

Inbjudningar till branschanknutna går ut i slutet av december.

Claes Olson