3 december 2013

FÖRLAG Sony/ATV i avtal med Sad Boys

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har tecknat ett exklusivt förlagsavtal med Yung Lean och Sad Boys. Sad Boys består av den sjuttonårige rapparen Yung Lean och producenterna Yung Gud och Yung Sherman.

Tidigare i år släppte Sad Boys sitt debutalbum Unknown Death 2002. Med support från internationella namn som Diplo, Tyler the Creator, Benny Blanco, Cashmere Cat och Charli XCX har man redan byggt upp ett stort internationellt rykte och intresse.

– Sad Boys står för något ungt, nytt och eget och har på ett imponerande sätt redan lyckats etablera sig internationellt, säger Christoffer Lindh A&R på Sony/ATV Music Publishing Scandinavia. Att få möjlighet att vara en del av deras karriärer känns fantastiskt kul!

För närvarande arbetar Yung Lean med sitt andra album, samtidigt som Yung Gud och Yung Sherman parallellt jobbar med egna releaser.

Claes Olson

Bilden fr.v: Johnny Tennander (Sony/ATV), Yung Sherman, Yung Lean, Emilio Fagone (manager Sad Boys), Yung Gud, Christoffer Lindh (Sony/ATV), Nina Schrijvershof (Sony/ATV) ochLi Stanley (Sony/ATV)