21 november 2013

MUSIKBOLAG Uppskattad After Work med Ninetone i Stockholm

I förra veckan arrangerade det sundsvallbaserade skiv- och bokningsbolaget Ninetone After Work för vänner, kollegor och samarbetspartners på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm.

På gästlistan till den lika välbesökta som uppskattade kvällen stod stora delar av den svenska musikbranschen och på scenen stod en handfull av Ninetones artister.

– Jag är otroligt nöjd och glad över hur kvällen förlöpte, konstatera Patrik Frisk, vd Ninetone.

Först ut på scenen var nyligen singeldebuterande Zifella, vars debutsingel Mother [Ninetone / Universal Music] gick rätt upp på P3 Digilistans femte plats. Efter följde i tur och ordning Victor och Natten samt den just nu radioaktuella rapparen Toftgard, som just nu kan höras i etern med debutsingeln Tell U Want To Do [Ninetone / Universal Music].

Efter en kort paus intog sedan Yohio scenen. Han bjöd bl.a på en helt ny låt från sitt kommande album, uppföljaren till sitt stora genombrott med hiten Heartbreak Hotel och det guld- och platinabelönade albumet Break the Border [Ninetone / Universal Music].

Därpå följande The Refreshments fick inte lämna scenen förrän man spelat två extranummer. Göteborgsbandet Lillasyster var på plats för att at emot en guldskiva för hiten Så Jävla Bra och tackade bl.a med spela en egen version av Katy Perrys Roar.

Med den kvinnliga DJ-duon VHS:s musikval i högtalarna fortsatte sedan kvällen med högt sorl och mingel i baren

– Jag är stolt, rörd och mycket ödmjuk över uppslutningen och jag lovar att vi gör detta igen till våren! lovar Patrik Frisk.

Claes Olson