15 november 2013

BRANSCH Ola Strömberg ny VD för CDON.com

Ola Strömberg

På fredagen gick CDON Group ut med ett pressmeddelande om att Ola Strömberg med omedelbar verkan efterträder Christian Eriksson som VD för näthandelsbolaget CDON.com. Strömberg blir även VD för dotterbolaget tretti.com.

Paul Fischbein, koncernchef och VD för CDON Group kommenterar utnämnandet av Ola Strömberg: ”Jag är väldigt nöjd med rekryteringen av Ola Strömberg som ny VD för CDON.com och Tretti.se. CDON.com tar nu nästa steg mot att bli Nordens ledande fullsortimentsvaruhus på nätet. Ola Strömberg tillför den typ av ledarskap som krävs för att nå det ambitiösa målet. Han är en stark ledare med erfarenhet från att framgångsrikt drivit förändringsprocesser, framförallt i försäljningsorienterade organisationer.”

Ola Strömberg har tidigare innehaft ett flertal ledningspositioner inom exempelvis Modern Times Group och Spray Ventures.

Lars Nylin