5 november 2013

SKIVBOLAG Love Antell i avtal med Cosmos Music Group

Love Antell har tecknat avtal med Cosmos Music Group. I samband med att avtalet undertecknades förra veckan blev det dessutom klart att artisten inför arbetet med sitt kommande andra soloalbum inleder ett samarbete med producenten Pär Wiksten (Amanda Jensen, The Wannadies m.m.).

Redan den här veckan har Love Antell gått in i studion och tillsammans med Pär Wiksten påbörjat arbetet med sitt nästa soloalbum. Solodebuten Gatorna tillhör oss gavs i fjol efter flera år som frontman i bandet Florence Valentin.

– Pär Wiksten är som jag föreställer mig en ECT-behandling, han frigör klart positiv energi, kommenterar Love Antell. Vi började med att göra en cover och skrev sen en låt ihop. På den vägen kom vi på att göra en hel platta tillsammans. Att signa med Cosmos känns också väldigt rätt. De gav ju ut Pokerkväll-plattan, så det är som att hitta hem igen.
– Det känns bra att få vidareutveckla Loves karriär tillsammans med Cosmos och vi är övertygade om att detta samarbete kommer att leda till en grym Love-platta under 2014, kommenterar Per Hägglund och Niklas Bergson på Autonom Management.

– Det känns spännande att få utöka vår roster med en så politiskt engagerad artist som Love Antell, som verkligen försöker göra skillnad med sin musik, säger Malin Weisby Kratz, PR-ansvarig på Cosmos, som under de senaste månaderna tecknat en rad nya artistavtal.

Claes Olson

Bilden, fr.v: Per Hägglund (Autonom Management), Åsa Höglund Howe (Cosmos Music Group), Niklas Bergson (Autonom Management), Love Antell , Hugo Scherman och Malin Weisby Kratz (båda Cosmos Music Group).