5 november 2013

BOKNINGSBOLAG Live Nation tecknar avtal med The Fooo

Det svenska bandet The Fooo, som i april i år scendebuterade som support på Justin Biebers tre utsålda konserter inför totalt 48 000 personer på Globen, har tecknat bokningsavtal med Live Nation.

Svenska bandet The Fooo består av Felix Sandman och Omar Rudberg (födda 1998) samt Oscar ”O.G” Molander och Oscar Enestad (födda 1997) som alla har dansat på olika scener och dansinstitut sedan barnsben.

Ett demoklipp med bandet uppmärksammades av Justin Biebers managment som erbjöd The Fooo att öppna för Justin Bieber på hans tre konserter i Stockholm i våras. Sedan dess har The Fooo gjort flera ”flash mob-uppträdanden” i Stockholm och Malmö med låtarna från sin debut-EP.

– The Artist House har gjort ett grymt jobb med The Fooo och det har varit inspirerande att följa deras framsteg, säger Lisel Naeslund, Agent på Live Nation.

– The Fooo är landets snabbast växande killband just nu och vi är extremt glada att bli en del av teamet.

Claes Olson

Länk:

http://artisthousestockholm.com/

Bilden, främre raden fr.v: Johan Åberg (vd, The Artist House Stockholm), The Fooo, Lisel Naeslund (Agent, Live Nation), Thomas Lööv (General Manager, The Artist House Stockholm) och David “Daff” Kjellström (A&R, The Artist House Stockholm). Bakre raden fr.v: Sofia Larsén (Grafisk designer, The Artist House Stockholm), Katia Caroline (Head of Legal and Business Affair, The Artist House Stockholm), Michaela Hamilton (Promotion Manager, The Artist House Stockholm)