31 oktober 2013

P3 GULD 18 januari 2014

Sveriges Radios musikgala P3 Guld arrangeras lördag 18 januari 2014 på Scandinavium i Göteborg. Redan nu är det klart att Melissa Horn och Panda da Panda kommer att uppträda på galan. Bilden: Johnossi vid galan 2013.

– P3 Guld har i allt högre grad blivit fansen gala och deras engagemang ger föreställningen och sändningarna en extra guldkant, säger P3 Gulds projektledare Maths Broborg i ett pressmeddelande.

– Vi är stolta över att Göteborg står värd för P3 Guld-galan för elfte gången i rad. Musikevenemang som detta gör Göteborg till en attraktiv stad, för besökare och för göteborgare, säger Fredrik Sandsten, projektledare på Göteborg & Co.

Vem som blir galavärd för P3 Guld 2014 och vilka övriga artister som kommer att uppträda på galan avslöjas inom kort. Vilka av årets aktuella artister som har nominerats till de nio prestigefyllda priserna presenteras på den årliga presskonferensen i början av december.

Evenemanget P3 Guld 2014 är ett samarbete mellan Sveriges Radio, Got Event och Göteborg & Co.

Mer om P3 Guld: sverigesradio.se/p3guld

Lars Nylin

Foto Mattias Ahlm