17 oktober 2013

BOKNING MyWave bokar Hurricane Love

MyWave Booking Agency har tecknat bokningsavtal med Hurricane Love.  MyWave kommer att samarbeta kring bandet med Robin Shaw på A.S.S. Concerts and Promotion i Tyskland.

De sex medlemmarna i Malmöbaserade Hurricane Love fick ett första genombrott  i början av förra året, då man i konkurrens med över 4 000 band segrade i Emergenza, världens största livemusik-tävling för osignade band. De senaste arton månaderna har man efter segern turnerat i Tyskland, England och Sverige. Man har bl.a varit support åt Movits!, Royal Concept och Matt Corby.

– Efter att ha jobbat med Humfree Bug Art, The Fix och Killerball (Årets nykomling på Manifestgalan 2013/reds.anm) i snart ett år nu så har jag nu beslutat mig för att börja jobba med ett till band, berättar My Bergman som driver MyWave.

– Jag gick direkt igång på bandets musik, vision och värderingar. Jag är mycket taggad och förväntansfull över vad som kommer hända framöver.

Hurricane Loves singel Only Human (vars akustiska föregångare har över 100 000 views på Youtube) släpptes  våren 2013 och uppmärksammades bl.a av Billboard, som hyllade bandet under vinjetten Billboard.com’s Next Big Sound.

Nästa helg medverkar Hurricane Love på årets Rookiefestival i Hultsfred.

Claes Olson