25 september 2013

MUSIKFÖRLÄGGARNA Johan Malmberg ny kommunikationsansvarig

Tisdag den 1 oktober tillträder Johan Malmberg posten som kommunikationsansvarig på Musikförläggarna.

Johan Malmberg är utbildad kommunikatör vid Göteborgs universitet och har tidigare arbetat på Stims kommunikationsavdelning.

– Johans relevanta utbildning samt kunskaper om kollektiv rättighetsförvaltning och upphovsrättens betydelse – i kombination med att han som låtskrivare kan musikförlagsbranschen –  är ett perfekt tillskott för oss som branschorganisation, säger Nutta Hultman, kanslichef på Musikförläggarna.

– Det känns otroligt kul. Som musikförlagens samlande organ och som en av ägarföreningarna i Stim spelar Musikförläggarna en viktig roll i musikbranschen. Det ska bli spännande att få vara en del av detta och utveckla Musikförläggarnas kommunikation, säger Johan Malmberg.

Lars Nylin