10 september 2013

SKIVBOLAG Cosmos Music Group och Ohlogy släpper H&M-låt

Den här veckan presenterar Cosmos Music Group och Ohlogy höstens H&M-låt, en cover på The Kinks All Day And All Of The Night med den brasilianska supermodellen Gisele Bundchen – den nu sju år i rad högst betalda fotomodellen i världen.

Gisele Bundchen är i år ansiktet utåt för H&M:s höstkampanj. Hennes version av The Kinks All Day And All Of The Night kommer att utgöra en del av kampanjen som kommer att visas både i TV och online. Samtidigt kommer singeln att finnas tillgänglig för gratis nedladdning på hm.com, samt nedladdningsbar på iTunes och tillgänglig för streaming genom Spotify och Wimp.

För varje nedladdning av Giseles version av All Day And All Of The Night från iTunes kommer H&M att göra en donation till UNICEF för att möjliggöra inköp av vaccin till barn.

– Det ska bli spännande att vara H&M:s ansikte i höst. Jag älskar den streetinfluerade stilen och att vi även samlar in pengar till välgörenhet! säger Gisele Bundchen.

Claes Olson

Länk:

http://fashion.telegraph.co.uk/videos/TMG10282617/Gisele-Bundchen-sings-The-Kinks-song-for-new-HandM-campaign.html