6 augusti 2013

DIGITALNYTT Spotify introducerar Browse

Spotify följer nu upp funktionen Discover och  introducerar Browse, som gör det möjligt att söka bland alla spellistor som förekommer på streamingtjänsten.

”Vi litar inte bara på en källa i verkliga livet – och musikrekommendationer kan inte heller vara endimensionella” säger Gustav Söderström, Chief Product Officer på Spotify. ”Vårt tredimensionella sätt kombinerar nu en mänsklig touch med en genomträngande social integrering och unik teknologi från över fem år av erfarenhet. Vi kan musik och vi är de första att kombinera alla dessa tre aspekter i en enda musiktjänst, för att göra det enklare än någonsin för våra användare att navigera i den stora musikskatt som finns i Spotify består av.”

Browse finns initialt för Spotifys iOS– och Android-användare, men enligt tjänsten snart även på andra plattformar.

Lars Nylin