3 juli 2013

ARTIST Miriam Bryant i samarbete med Interscope, Los Angeles

Miriam Bryant, vars debut Finders keepers släpptes som första singel på 100songs, har i juni varit i Los Angeles och inlett sitt samarbete med Interscope Records. Under våren har den svenska sångerskan både firat stora framgångar med sin andra singel Push Play (som sålt platina) och släppt sitt debutalbum Raised in Rain [Capitol / EMI] i Skandinavien.

– Vi blev kontaktade av Dave Rene på Interscope i våras och det är väldigt kul och spännande att Interscope nu gör ett rejält försök att introducera Miriam Bryant på den amerikanska marknaden, berättar Ben Malén på Stereoscope Music Scandinavia.

– Miriam fick ett litet genombrott i Tyskland under vintern och det ledde så småningom till att hon dök upp på Intercopes radar. Under augusti och september börjar det egentliga jobbet och det finns några spännande samarbeten som kommer att materialiseras inom kort.

I sommar turnerar Miriam Bryant i Sverige och de nordiska grannländerna.

Claes Olson

Bilden, fr.v: Miriam Bryant, Ben Malén (FOD, Stereoscope), Dave Rene (A&R, Interscope) och Matthew Lamotte (Produktchef, Interscope)