24 juni 2013

SKIVBOLAG Mia Annell ny radioansvarig Sony Music

Sony Musics tidigare radiochef Bosse Lundquist har efter två år på Sony antagit nya utmaningar och sedan den 1 juni innehas den nya rollen Director of Radio av Mia Annell.

Sony Musics marknadsdirektör Johan Lindgren säger:

– Vi har under en längre tid sett över behoven för radio, en så oerhört viktig del av vår verksamhet, där vi behöver tydligare strategier och mer synk inom PR och marknadsföring. Mia har med sina många års erfarenhet av PR och marknadsföring både på Universal Music och nu senast hos oss på Sony en väldigt bra grundatt stå på i sin nya roll som Director of Radio.

Mia Annell började jobba på Universal Music 2001 som PR Manager International och har sedan dess jobbat som Head of Promotion, Product Manager och Marketing Manager på Universal Music. Efter en period som konsult med egna bolaget Mia Annell Consulting och vikariat på Sony sedan förra året är hon nu del av Sony Music Sverige på heltid.

Utöver Mia Annell finns även Filip Ghanime i radioteamet på Sony. Filip, som tidigare praktiserat på Sony Music, har nyligen studerat till Musik & Eventarrangör på Campus Nyköping.

Lars Nylin