20 juni 2013

SKIVBOLAG EMI Music / Parlophone kontrakterar Adam Kanyama

I veckan tecknade EMI/Parlophone ett avtal med Adam Kanyama. 3 juli släpps första singel På Riktigt,  producerad av Jens ”Chords” Resch.

– Att vi får jobba med Adam känns fantastiskt, konstaterar Magnus Källskog, A&R och produktchef på EMI Music / Parlophone. Redan innan han breakat känns han som en stjärna. Han har integritet, stil, skillz och mod. I min bok är På Riktigt årets låt!

– Efter lång tid har jag äntligen skrivit på med EMI. Vår relation är byggd på förtroende och genuitet och det är därför jag tror att vi kommer ha stor framgång.

– EMI Music / Parlophone är helt rätt label för Adam, menar Oskar Ekman på bokningsboaget Blixten & Co. Ett kreativt och piggt gäng som visar att de vill vara i framkant med att jobba med ny och intressant musik.

Claes Olson

Bilden, fr.v: Annika Kanyama, Jordy Mabambu (OIAM), Magnus Källskog (EMI Music / Parlophone), Oskar Ekman (Blixten & Co), Adam Kanyama, Stefan Blom (EMI Music / Parlophone), Simone Svensson (EMI Music / Parlophone)