4 juni 2013

ARTIST Italienskt guld för Ola

Det internationella intresset blir allt större för den svenska artisten Ola. Efter att han via sitt egna bolag Oliniho Records förra året skrivit avtal med bland annat 3Beat i UK och Ultra Records i USA, har han nu sålt guld i Italien. Detta innebär att Ola är den första svenska manliga soloartist som sålt guld i det landet.

När Ola (Svensson) i helgen besökte Italien mottog han en guldskiva för singeln I’m In Love i samband med att han var inbjuden som gäst på Italiens största kommersiella radiokanal Radio Dee Jay. Under vistelsen uppträdde han även på anrika Milanoklubben Magazzini Generali.

– Jag är väldigt tacksam över mottagandet som jag fått i flera länder under det senaste halvåret, det känns otroligt mäktigt, säger Ola.

I’m In Love har toppat listor i 10-talet länder runt om i Europa.

Lars Nylin