31 maj 2013

MANAGEMENT Smash Into Pieces i avtal med Hagenburg

Örebrobandet Smash Into Pieces, som tidigare i år utsågs till Årets genombrott på Bandit Rock Awards, har tecknat avtal med Hagenburg om management-representation. 

Smash Into Pieces har utöver priset på Bandit Rock Awards även tilldelats Millencolin Music Prize i år. 10 maj maj släpptes debutalbumet Unbreakable[Gain / Sony Music] och för närvarande befinner sig bandet på en nordisk turné på närmare 50 spelningar. 

– Smash Into Pieces har på egen hand tagit de livsviktiga första stegen med bravur och lyckats på alla plan, nu är tiden mogen för att växla upp, koppla på fyrhjulsdriften och turbon, säger Petri H. Lundén på Hagenburg Management.

– Jag hoppas att vår verktygslåda kommer till nytta för att åstadkomma detta.

– Hagenburg var vårt förstahandsval när vi började se oss om efter management och vi är glada att kunna inleda ett samarbete, säger Isak Snow i bandet.

– Många nya dörrar har öppnats för oss och mycket hårt arbete väntar så det känns tryggt att få med oss en galen finne som vägvisare!

Bland Hagenburgs klienter återfinns sedan tidigare bl.a Europe, The Cardigans, Peter LeMarc, Neverstore och Anette Olzon.

Claes Olson

Bilden: Smash Into Pieces tillsammans med nye managern Petri H. Lundén (fyra fr.v)