23 maj 2013

UTGIVNINGAR Svenska artister aktuella i bokform

Flera svenska artister är just nu aktuella med självbiografier i bokform. På den stora Bok- och biblioteksmässan i Göteborg i höst lanseras Thomas Di Leva sin självbiografi, skriven av Klas Eklund. I veckan tillkännagavs att även Dregen (The Hellacopters, Backyard Babies m.m) och Håkan Hemlin (Nordman) är aktuella i bokform.

Dregen – självbiografin (berättad för musikjournalisten Tore S. Börjesson) ges ut av Norstedts förlag 2 september.

Bokörlaget Bokfabriken firar gruppen Nordmans 20-årsjubileum i april 2014 med en självbiografi av bandets frontman Håkan Hemlin. Boken skrivs tillsammans med musikjournalisten Anders Tengner, som just nu aär ktuell med den engelska utgåvan av boken om Yngwie Malmsteen.

Claes Olson

Bilden: Dregen (detalj från omslaget till den kommande boken)