2 maj 2013

SKIVBOLAG 100Songs firade på Kägelbanan

Det ettårsjubilerande skivbolaget 100Songs firade förra veckan sitt första år med att bjuda på ett tiotal artistuppträdande på den fullsatta Kägelbanan i Stockholm. På de två scenerna framträdde inte mindre än elva olika akter, bl.a Eric Segerstedt, Majestee of Sweden, Humfree Bug Art samt bolagets allra första artist Miriam Bryant.

– Vi är trötta men väldigt glada och nöjda, summerade 100Songs vd Tommy Leino efter festen. Tack alla som kom och gjorde vår kväll magisk! Festen blev väldigt lyckad. Vi fick höra av någon där att vi hade mer folk än Veronica Maggio.

– Med elva akter på 2 scener kunde mycket ha gått snett, men det flöt på riktigt bra och alla var nöjd. Det folk gillade var att det aldrig blev tråkigt.

– Det är kanske redan dags att börja planera festen för när vi släpper singel 100? säger Tommy Leino med ett skratt.

Kvällen avslutades med ett bejublat framträdande av Majestee of Sweden, ett musikkollektiv bestående av fem dansare, fem musiker och en sångerska. Dagen efter släppte skivbolaget deras debutsingel Governor som direkt klättrade till topp 10 på iTunes-listan där den sedan låg länge på andra plats.

– Nu har flera från festen hört av sig och vill boka bandet till gig i sommar, berättar Tommy Leino. SVT var där och gjorde ett reportage om bandet och även WiMP var där och filmade.

Claes Olson

Bilden:Majestee Of Sweden Foto: Ruben Malmer