18 april 2013

SKIVBOLAG Cosmos på Lydmar

I förra veckan arrangerade Cosmos Music Group i samarbete med Jays och Grolsch ett generöst showcase med Say Lou Lou (bilden) och den amerikanska sångerskan Valerie June på Lydmar Hotel i Stockholm.

I år är såväl dem svenska duon Say Lou Lou (med rötter i både Stockholm och Sydney!) som Valerie June skivaktuella. Nästa vecka släpper Say Lou Lou singeln Julian [á Deux / Cosmos Music Group] och 8 maj släpps Valerie Junes sitt av flera recensenter redan hyllade album Pushin’ Against A Stone. Redan tidigare har Perez Hilton bloggat om Say Lou Lou och i veckan placerade man sig på första plats på Hype Machine med Julain (Monsieur Adi remix).

Ett hundratal personer fanns på plats i publiken på Lydmar Hotel och förutom liveframträdandena med artisterna fick man även förhandslyssna på Primal Scream, Say Lou Lous hela remixpaket, Junip och Valerie June i Jays hörlurar.

Claes Olson