9 april 2013

TV Håkan Hellström och Maria Mena i sista Skavlan

Veckans Skavlan är säsongens sista och bjuder bland annat på albumaktuelle Håkan Hellström och den norska artisten Maria Mena.

Håkan Hellström är aktuell med sitt sjunde album, Det kommer aldrig va över för mig. I Skavlan värmer han upp inför sommarens turné.

Den brittiske kocken Jamie Oliver har många järn i elden. Vid sidan av att vara tv-personlighet, driva restauranger och skriva kokböcker är han känd för sin kamp för sundare mat både i skola och hem.

Damien Echols är en av The West Memphis Three, tre fattiga tonårspojkar som 1993 blev anklagade och dömda för morden på tre åttaåringar i Arkansas. Echols fick dödsstraff och satt inne i 18 år. De tre dömda släpptes fria 2011, efter att ha blivit symboler för felaktiga domslut och straff i USA. Lorri Davis, som gifte sig med Damien under hans tid i fängelset, var en av dem som kämpade i många år för att få honom fri. Du möter dem båda i Skavlan på fredag.

Maria Mena, en av Norges mest populära artister.  Nu toppar hon den norska listan med singeln Fuck You, skriven som ett svar till alla kommentarer på nätet.

Lars Nylin