9 april 2013

FÖRLAG Kill FM i avtal med BMG Chrysalis

Svenska DJ-duon Kill FM har skrivit förlagsavtal med BMG Chrysalis Scandinavia via sistnämndas co-publishingsamarbete med Big Wednesday. Det innebär att duon blir den första gemensamma akten i detta partnerskap.

Electro/house/moombahton/dubstep-duon Kill FM består av Kim Lindén och Jimmy Andersson som, boendes i två olika städer, började kommunicera med varandra via ett musikforum där de delade deras låtidéer och utvecklade sitt koncept.

Efter månader av remixer och låtskrivande för en EP bestämde Kim och Jimmy sig för att för första gången träffas personligen. I Kill FM kände de att de hade hittat sitt sound och lanserade sitt projekt online under maj 2012.

Efter släppet av en teaser för deras låt Bully fick duon enorm respons från bloggar och labels runtom hela världen. Duon kommer att släppa sin EP, Revolt, under våren från vilken singeln Spin It Now (Fuck ’Em) hade premiär via amerikanska webbsidan VIBE den 11 mars 2013.

Det känns bra att få vara delaktig i BMG-familjen. Det finns många personer som vi verkligen ser upp till och vi är exalterade över framtiden och vad detta kan leda till,” kommenterade Kim och Jimmy vid avtalsskrivandet.

När man ser talang finns det bara en sak att göra……SIGNA!”, säger Sanken Sandqvist, VD på BMG Chrysalis Scandinavia.

Lars Nylin