28 mars 2013

FÖRLAG Kobalts Jonas Myrin del i storsäljande Tohoshinki

I förra veckan rapporterade vi att flera av Universal Music Publishing Scandinavias svenska låtskrivare är representerade på det sydkoreanska bandet Tohoshinkis just nu aktuella album Time [Avex Trax] som med 244 000 sålda exemplar var världens mest säljande vid ett tillfälle. Det kan nu tilläggas att även Kobalt Musics svenska låtskrivare Jonas Myrin tillsammans med Peter Kvint har skrivit en låt på albumet.

Jonas Myrin belönades tidigare i år med en Grammy i USA. Den co-write han har gjort med Peter Kvint till Tohoshinkis album har dock förutsättningar att bli hans största försäljningsframgång hittills i karriären.

På Tohoshinkis album med medverkar fdessutom öljande låtskrivare och team från Universal Music Publishing Scandinavia: Trinity (Johan Gustafson, Sebastian Lundberg och Fredrik Häggstam), Herbie Crichlow, Martin Mulholland och Vacuum (Mattias Lindblom och Anders Wollbeck).

Claes Olson