21 mars 2013

BOKNINGSBOLAG This is JoiaAgency

I januari arrangerade JoiaAgency sitt stora showcase SWEEDM Live på Ambassadeur i Stockholm. Showcaset filmades och utgör en av pusselbitarna i filmen This Is JoiaAgency, som igår premiärvisades i storformat på Atelier i Stockholm.

Idag är JoiaAgency Skandinaviens ledande artistagentur med inriktning på dans- och klubbmusik. Men filmen This Is JoiaAgency är inte bara en presentation av agenturen och de artister som agenturen representerar, utan också en dokumentär om dagens svenska elektroniska musikscen. Filmen är gjord i samarbete med Apache Film AB. Calle Dernulf har skrivit manus och är även berättarröst i filmen.

Det har varit spännande att försöka samla all kunskap och energi som ryms i agenturen och koka ned det till en informationsfilm som är skoj att se på, säger Calle Dernulf.

Filmen är inte bara till för kunder, samarbetspartners och bokare, utan också för våra artisters fans och followers, berättar Thomas Svanström, projektledare och kreativt ansvarig på JoiaAgency. Den är ett utmärkt sätt att lära känna och komma våra artister lite närmare.

– Filmen ersätter det mesta av vårt tidigare marknadsföringsmaterial. Med en film så når vi enklare och snabbare ut till alla som är intresserade av vår verksamhet.

Claes Olson