7 mars 2013

SCEN Story Bourne riktar uppmärksamheten mot oupptäckta begåvningar

22 mars är det premiär för den nya musikklubben Story Bourne på Slakthuset i Stockholm. Klubben har för avsikt att rikta uppmärksamheten mot begåvade, oupptäckta talanger.

– Story Bourne är en nystartad klubb vars huvudmål är att lyfta svenska musiktalanger, förklara man i ett pressmeddelande.

– Vår vision är att minska gapet mellan Sveriges underskattade musiktalanger och den professionella musikindustrin. Vi vill rikta uppmärksamheten mot begåvade, oupptäckta talanger genom att arrangera denna helgalna, roliga och storslagna kväll.

22 mars presenterar Story Bourne banden Leobrothers & Blen (som själva kallar sin musik ”soul pump” och vars första singel ”You Are The One” är uppe i 124 000 visningar på YouTube), hip hop-gruppen Tasq (Poe Palmieri och P. Charmin), Jazzy Julle (Penga’ Pers sidekick, nu tillsammans Bjarne B från Sjukstugan och Oliver Def & Bjarne B) och Christmaz (som nyligen släpptes låten Inga Val med gruppen Pangaia crew).

Premiärkvällens DJ:s är Alex Silla (Hip Hop/Urban)  och Yuniko (House).

Claes Olson