19 februari 2013

4 SNABBA med Lisa Cronstedt inför GRAMMIS 13

Lisa Cronstedt

Hos Ifpi spurtas det för fullt inför onsdagskvällens Grammis. MI kollade läget klockan fem i elva med Lisa Cronstedt, kommunikationsansvarig hos Ifpi.

Vad kommer att hända under kvällen?

– Under föreställningen kommer bland andra Loreen & Kleerup att framföra sin nya låt. Mando Diao gör en låt från listettan Infruset. Oscar Linnros, Jasmine Kara och Olle Ljungström kommer att premiärspela nya låtar. Dessutom kommer Elliphant att uppträda. Programledare är Kalle Moraeus och Timo Räisänen.

Hur sänds Grammis i TV?

– Det eftersänds, ca en timme efter föreställningens slut – i SVT1, kl 20-22.

Hur har förhandsintresset varit?

– Intresset har varit större än någonsin, både från media och från allmänheten. Biljetterna är slutsålda och middagsplatserna är knökfulla.

För de som ska gå – har du några praktiska saker att dra så här timmarna innan?

– Ja, viktigt att alla gäster sitter ner kl 16:45 p.g.a. tv-inspelningen. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta fram tills att de abonnerade bussarna kommer och hämtar alla för transport till middagen i Operakällarens lokaler. Viktigt att notera att de gäster som fått blå band äter middag på Cirkus men alla möts senare upp på galaefterfesten i Operakällarens lokaler.

Lars Nylin